FUN for Moms

Anna äitienpäivälahjana viikko ilmaista treeniaikaa FUNiin! Muista äitiäsi, mummoasi, anoppiasi, työkamuasi tai ystävääsi huikealla treenielämyksellä. Vai oletko itse äitityyppi? Ota itsellesi omaa aikaa FUNissa.

Huomaathan, että lahjan saajan on itse tehtävä rekisteröinti ja tutustumisviikon tilaus!

Jos haluat tilata tutustumisviikon lahjaksi, lähetä tämä nettisivulinkki viimeistään 9.5. vaikka WhatsAppin kautta.

0,00 € / Ajanjakso sis. alv 0,00 %

Liikuntakeskus FUNin tutustumisviikolla käytössäsi ovat kaikki palvelumme seitsemän vuorokauden ajan: moderni kuntosali, tyylikäs toiminnallinen tila, viihdyttävä virtuaalinen ryhmäliikunta ja upeat pukuhuonetilat suomalaisine saunoineen 24 tuntia vuorokaudessa. 

Tutustumisviikko on tilattavissa ajalla 3.-9.5. ja treeniaika alkaa 10.5. maanantaina ja päättyy 16.5. sunnuntaina. Pääset käyttämään palveluitamme Liikuntakeskus FUNin mobiilisovelluksella. Lataa sovellus puhelimeesi nimellä Liikuntakeskus FUN ja valitse FUN Oulu Keskusta  -toimipisteeksi valikosta.

Tutustumisviikon tilausvahvistuksen yhteydessä saat sähköpostiisi 29 euron arvoisen alennuskoodin, jolla voit halutessasi jatkaa treenejä viikon jälkeen ja ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden itsellesi edullisemmin! Normaali hinta kuukausijäsenyydelle on 39 € ja liittymismaksu 29 €, vuosijäsenyydelle 429 € ja liittymismaksu 29 €. Alennuskoodi on voimassa 3.-18.5., joten voit halutessasi ostaa jäsenyyden jo vaikka heti 29€ alennuksella!


FUN for Moms- tutustumisviikko koskee vain uusia tutustujia, jotka eivät ole jäseniä!