Kuukausijäsenyys (yhteistyökumppani)

Sisältää kaikki palvelut, toistaiseksi voimassa oleva yhteistyökumppanin kuukausijäsenyys ilman liittymismaksua alennetulla kuukausihinnalla!

29,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Liikuntakeskus FUNin kuukausijäsenyydellä käytössäsi ovat kaikki palvelumme: kuntosali, toiminnallinen tila, pukuhuoneet saunoineen ja virtuaalitunnit vuoden jokaisena päivänä klo 4-24. Jäsenyys on voimassa heti ja pääset käyttämään palveluitamme välittömästi Liikuntakeskus FUNin mobiilisovelluksella.

Normaali liittymismaksu kuukausijäsenyyteen on 29 euroa ja normaali kuukausijäsenyys on 39 euroa. Tämä yhteistyökumppanin jäsenyys (29 €/kk) oikeuttaa sinut FUN Oulu Keskustan käyttöön.  Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva kuukauden irtisanomisajalla, ei sitoutumista.

Normaali kuukausijäsenyys (39 €/kk) oikeuttaa sinut kaikkien FUN Liikuntakeskuksien käyttöön Suomessa. Vierailuoikeus muihin FUN liikuntakeskuksiin aktivoituu ostosta seuraavana yönä. Valitse verkkokaupasta normaali kuukausijäsenyys, jos haluat kulkuoikeuden myös muihin FUN liikuntakeskuksiin, Oulussa Talvikankaan ja Ritaharjun FUNeihin.